Ny forbruger nr. 50 tilkoblet siden oktober 2013

17. juli 2018

Ny forbruger nr. 50 tilkoblet siden oktober 2013

Siden oktober 2013 er der tilkoblet 50 nye forbrugere til Veddum-Skelund-Visborg Kraftvarmeværk. På billedet ses Pia og Jonas Munch med familie, hvis hus blev tilkoblet varmeværket som ny forbruger nr. 50 siden oktober 2013. De overtog huset med installeret pillefyr og brændeovn men har valgt at blive tilkoblet fjernvarme af flere årsager. Familien har oplevet flere gange at komme hjem til et koldt hus fordi pillefyret var gået ud, - ikke rart med 3 mindre børn. Et pillefyr skal jo også renses og vedligeholdes, hvilket kan være en beskidt og meget støvet affære. Og sidst men ikke mindst så er udgiften til fjernvarme blevet meget konkurrencedygtig.

Siden oktober 2013 har Veddum-Skelund-Visborg Kraftvarmeværk øget antallet af tilsluttede forbrugere med godt og vel 15%. Årsagen hertil skal nok findes i at værket har sænket megawatt-prisen ad flere omgange og har tilbagebetalt pæne beløb til forbrugerne. Lige nu og siden solen begyndte at skinne i starten af maj, leveres varmen stort set udelukkende fra solvarmeanlægget.

På billedet ses Pia og Jonas Munch med børn sammen med varmeværkets formand Anders Andersen som havde medbragt en ”stor” velkomst til familien som ny forbruger nr. 50.